Leon is een zeer gewaardeerd lid bij Fit Industries. Leon sport elke week en houdt dat constant vol, daarnaast is Leon bij elke activiteit die we bij Fit Industries organiseren, zelfs als hij door omstandigheden niet mee kan doen zal hij uitblinken in zijn aanwezigheid. Wij willen waardering uitspreken naar Leon en vinden dat hij het verdient om sporter van de maand te zijn! Hieronder Leon zijn verhaal:

Je sport al een tijd bij Fit Industries, hoe ervaar je het trainen bij ons?

“Ik ervaar het trainen als zeer prettig. Ik ben erg blij met de begeleiding op maat, door Wouter en nu door Jip. Ik heb destijds Wouter en Jip gevraagd of ze het niet vervelend vonden dat ik bij Fit Industries bleef sporten aangezien ik wat lichamelijke klachten heb. Fit Industries is tenslotte geen medische training. Hier is door beiden direct positief op gereageerd en dat waardeer ik. Er is altijd ruimte voor nieuwe uitdagingen of persoonlijke doelen. Daarnaast vind ik het altijd gezellig tijdens het trainen.”

Ondanks verschillende lichamelijke klachten blijf je fanatiek en gemotiveerd trainen. Wat is je drive of doel om door te gaan?

“Mijn drive om door te gaan…. heb je even…. ik ben gezegend met een geweldig gezin. Dit is voor mij al genoeg. Ik wil zolang mogelijk fysiek gezond blijven om nog zoveel mogelijk samen van alles te ondernemen. Zo gaan we volgende maand naar de Ardennen. Dan moet er natuurlijk geklommen worden. En dan het windsurfen, dat is echt mijn ding. Al het sporten heb ik altijd gedaan om zo goed en veilig mogelijk te kunnen surfen. Wind, zon, zoutwater en zand tussen je tenen, wat wil je nog meer!”

Als er iemand een mooie bijdrage heeft in onze Fit Industries community ben jij het. Elk event ga je mee, terwijl je zelf niet altijd mee kan doen. Hoe is je gevoel bij onze community en hoe zie je jouw bijdrage daarin?

“Events als de Strong Viking Run zitten er voor mij niet meer in. Dat is best klote om het maar subtiel uit te drukken. Hardlopen ben ik helaas mee gestopt. Sport is gewoon mooi hoe groot of klein de prestatie ook is. Het is zo mooi om te zien hoe mensen hun doelen halen en angsten kunnen overwinnen. Simpel een touw in klimmen en er overheen. In Vlaardingen heb ik medesporters hun grenzen zien verleggen. Met het maken van foto’s en filmpjes ben ik er toch weer bij en buiten en kunnen ze zelf zien hoe ze de grenzen hebben verlegd. Maar vooral samen zijn met mij gezin vind ik hierin fijn. Leuk dat jullie Fit Industries als een community zien. Ik probeer vooral leuke dingen te doen en als het hele gezin inclusief schoondochter lid is van Fit Industries kan het niet anders dat je me regelmatig tegenkomt. Zolang het gaat en het een goede dag is zal ik mee gaan.”

 

About the author

Leave a Reply