Sporter van de maand Juli

Vanwege de vakantieperiode wat verlaat maar hier is dan eindelijk de sporter van de maand Juli! Marloes Veenstra, één van onze turnbikkels die heel veel ontwikkeling heeft laten zien bij ons!

Marloes aan het woord:

Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Marloes en ik ben 25 jaar. Ik werk 4 dagen in de week als juf op een basisschool en ben daarnaast actief binnen de turnvereniging, waar ik o.a. 6 uur per week turnles geef aan de selectie. Daarnaast sport ik 3-4 keer per week en in de vrije uurtjes die overblijven geniet ik graag van het leven 🙂

Waarom je keuze voor Fit Industries als Personal Training Gym?
Het grootste deel van mijn leven heb ik geturnd. Nadat ik hiermee gestopt ben, ben ik groepslessen gaan volgen bij de sportschool. Helaas haalde ik hier na een bepaalde tijd niet meer genoeg voldoening uit en ben ik na veel uitproberen en zoeken geëindigd bij Fit Industries. Binnen het turnen word je constant uitgedaagd om nieuwe oefeningen te leren en uiteindelijk goed te beheersen en uit te breiden. Dit is wat ik miste binnen het sporten en nu, bij Fit Industries, weer heb gevonden. Door het sporten bij Fit Industries ben ik zowel fysiek als mentaal sterker geworden en dat voelt goed kan ik vertellen!

Had je al eerdere ervaring met krachttraining?
Nee ik had nog geen eerdere ervaringen met krachttraining.

Waarin onderscheidt Fit Industries zich ten opzichte van andere sportscholen volgens jou?
De persoonlijke begeleiding, de motiverende trainers en de gemoedelijke sfeer. Daarnaast heb ik gemerkt dat er goed geluisterd en gekeken wordt naar de sporters, waardoor iedere sporter uitgedaagd blijft. Iets wat je binnen een reguliere sportschool vaak mist doordat je opgaat in de menigte.

Wat is je favoriete oefening?
De afwisseling van oefeningen vind ik het leukst, dus ik heb niet echt een favoriete oefening. Maar ik vind het wel extra leuk als Vincent of Wouter 1 of andere turnachtige oefening bedenkt… Het blijft toch in je bloed zitten… 😉

Marloes bedankt dat je bij ons sport en het zo naar je zin hebt! Als sporter van de maand heeft Marloes gekozen voor een één op één training van Wouter.

About the author

Leave a Reply