Sporter van de maand Januari! – Suzanne

2019 a fresh start!  Onze sporter van de maand januari is Suzanne! Inmiddels traint ze al een tijdje bij ons en we horen graag wat haar ervaring en motivatie is!

Waarom sport je met al je enthousiasme bij Fit Industries?

Ik vind het erg prettig dat er veel variatie in de trainingen zit, hierdoor wordt het eigenlijk nooit saai. Elke trainer geeft weer een beetje zijn eigen draai aan de trainingen dus de variatie tussen de trainers is ook prettig. Variatie zorgt ervoor dat ik blijf komen en gemotiveerd blijf.

Hoe motiveer je jezelf om te blijven sporten?

Zeker in deze donkere en koude tijd van het jaar met veel files op de weg vanuit mijn werk vind ik het soms lastig om mijn motivatie vast te houden. Het liefst plof ik op de bank, maar dan bedenk ik me dat die bank veel lekkerder zit na een uur trainen! En dat klopt ook!

Wat train je het liefst en waar heb je echt een hekel aan?

Mijn favoriete trainingen zijn de krachttrainingen. En dan vooral de squat en deadlift. Cardio is niet echt mijn ding. Ik denk doordat ik mij dan realiseer hoe slecht mijn conditie eigenlijk is……. De sled vind ik bijvoorbeeld een heftige oefening waarbij ik mijn best moet doen om de controle over mijn ademhaling te behouden.

Hoe ervaar je het om lid te zijn van Fit Industries?

Ik ben nog steeds erg blij dat ik 1,5 jaar geleden een mail heb gestuurd om mij op te geven voor een proefles. Ik ben begonnen met 1x in de week sporten, maar ik sport inmiddels al geruime tijd 2x in de week met veel plezier. Ik voel mij fitter en beter in mijn vel. De personal training in small groups vind ik een hele fijne manier van sporten omdat er goed gelet wordt op hoe je de oefeningen uitvoert, er goed omgegaan wordt met eventuele blessures, en de korte lijntjes met alle trainers. Het inschrijven voor de lessen is voor mij ook een goede stok achter de deur. De lessen worden druk bezocht waardoor last minute afzeggen logischerwijs niet gewaardeerd wordt.


Bedankt voor het delen van je ervaring Suzanne! Jij vind het een eer om sporter van de maand te zijn, maar wij vinden het een eer dat jij lid bent van onze Fit Industries! Keep up the good work!

About the author

Leave a Reply