We zijn terug van weggeweest. De sporter van de maand is weer in ere hersteld en onze sporter van de maand November is Nico Buckers. Nico traint al een lange tijd intensief en heel frequent bij ons en laat een goede motivatie zien. Wij zijn trots op zijn drive en motivatie en willen dat graag met jullie delen.
1. Binnen de fit industries muren kennen mensen jou, voor de mensen waar dit niet zo is.. beschrijf je zelf in 4 woorden ?
Sociaal, Fanatiek, Punctueel, Trouw
2. Wat zijn de grootste redenen voor jou zelf om te sporten naast een carrière?
Fit worden en blijven, hoofd leegmaken, grenzen opzoeken binnen mijn eigen mogelijkheden.
3. Welke combinatie van sportvormen werkt voor jou?
Ik ben begonnen met spieren opbouwen ( dat was na 8 jaar niks doen hard nodig). Nu de combinatie van Cardio (Boxfit) en krachttraining vind ik super.
4. Heb je nog nieuwe doelen staan voor je lichaam?
Fit blijven is het doel, daarnaast plezier blijven houden in het sporten en bijvoorbeeld in plaats van de 12 km vikingrun, de 19 km gaan doen met een fanatiek groepje.
5. Wie zijn je trainings buddies?
Vooral Bert, heb ik leren kennen op de vorige locatie en hij is ook lekker fanatiek, John en natuurlijk Wouter en Vincent.
6. Als je iemand anders wil motiveren sporten te proberen wat zou je zeggen?
Ik ben helemaal niet iemand die naar een ‘’standaard’’ sportschool zou gaan. De combi die ik nu doe bij Fit zorgt ervoor dat ik niet alleen lichamelijk fit word/blijf maar ook mentaal sterker en fitter. Mensen die bepaalde lichamelijke klachten krijgen moeten het ook zoeken in bewegen en sterker maken van (buik) spieren, als je dat doet verdwijnen heel wat klachten is mijn ervaring.
7.  Heb je zelf toevoegingen?
Het meeste wat ik kwijt wil staat hierboven. Het is niet voor niks dat ik 3,4 of 5 x in de week aanwezig ben. Leuke mensen om bij en mee te sporten lopen er bij Fit industries, en nogmaals ik denk dat de sfeer en manier van aanpak ervoor zorgt dat mensen zoals ik, die niet van een standaard sportschool houden, het hier wel heel erg naar hun zin hebben! bedankt hiervoor!
Vanuit het team willen jou persoonlijk bedanken voor de hoeveelheid tijd en energie je in ons hebt gestopt Nico, je zal altijd een ere plek hebben binnen de club !
About the author

Leave a Reply