Daar is die dan eindelijk! De sporter van de maand Augustus! Een sporter die altijd veel in zichzelf investeert, zelfs een kwartier eerder komt om een kwartier rondjes te rennen. Onze plaatselijke held en atleet Laurent! Tijd om Laurent eens te vragen wat hem motiveert!

Waarom Fit Industries en niet een andere sportschool?

Bij Fit Industries krijg ik personal training van kwaliteit. Dit door de kennis en eigen ervaring van de trainers. Ik kan mijn doelen aangeven en daarin wordt er mee gedacht over een plan van aanpak. Omdat er in kleine groepjes van maximaal 5 personen wordt getraind, krijg ik de persoonlijke begeleiding die ik graag wil, maar blijft het betaalbaar. Daarnaast train je op eigen niveau. Er hangt een gezellige sfeer en de sporters motiveren elkaar. Hierdoor ben ik nog sneller gemotiveerd om zwaarder te trainen. In de trainingen worden er ontzettend veel oefeningen afgewisseld, waardoor het voor mij uitdagend blijft. Iedere training leer ik weer iets nieuws. Daarbij wordt er veel aandacht besteed aan het goed uitvoeren van de oefeningen. Ik krijg altijd de ruimte om advies te vragen over voeding, oefeningen en eventuele pijntjes.

Ik vind dat de trainingsfaciliteiten super zijn en de app op de telefoon die gebruikt wordt is erg prettig om mee te werken. Ik kan inschrijven voor verschillende trainingen, zes dagen in de week van ’s ochtends tot ’s avonds. Daarnaast werkt het voor mij als een stok achter de deur. Als ik een keer een dag geen zin zou hebben om te sporten zou ik niet naar een sportschool gaan. Maar omdat ik de training bij Fit Industries al gereserveerd heb motiveert dat om te gaan. Het geeft achteraf altijd een goed gevoel dat ik dan toch weer getraind heb. Fit Industries blijft in ontwikkeling met nieuwe trainingen en ideeën zonder het basisconcept uit het oog te verliezen.

Wat is jou doel en motivatie?

Ik heb altijd aan cardio gedaan, maar daarbij nooit echt verdiept in krachttrainingen. Ik wilde heel graag bij de krachtoefeningen een goede techniek gaan beheersen en van daaruit het maximale uit de krachtoefeningen halen. Zo ben ik niet alleen conditioneel fit, maar ook op het gebied van kracht. Mijn uiteindelijke doel is zo fit als mogelijk worden.

Wat is je favoriete oefening en aan welke heb je de meeste hekel?

Op dit moment is het bankdrukken mijn favoriet. Hier kan ik goed zien hoe mijn ontwikkeling is qua kracht. Iedere keer kan er weer meer gewicht bij aan de stang. Dat motiveert om door te gaan. Juist omdat niet iedere training bestaat uit bijvoorbeeld alleen het bankdrukken, maar er afwisseling is tussen alle oefeningen blijven de trainingen leuk. Ik heb geen hekel aan een bepaalde oefening. Iedere oefening werkt mee aan de ontwikkeling van mijn lichaam.

Als je één punt moet noemen wat Fit Industries jou gym maakt, welk punt is dat dan?

Persoonlijke begeleiding van kwaliteit met een plezierig motiverende sfeer!

Laurent, we vinden het top dat je bij ons sport en zo gemotiveerd bent! Bedankt voor het delen van je verhaal!

About the author

Leave a Reply