Wie zijn we?

Het ontstaan van Fit Industries

Ontstaan van Fit Industries

Fit Industries is ontstaan uit een idee van twee jonge ondernemers. Wij misten goede trainingsfaciliteiten, kennis en begeleiding binnen sportscholen in de regio Maassluis. Door de eigen ervaring, kennis en opleiding van de twee jonge ondernemers te bundelen is het idee Fit Industries ontstaan.

Fit Industries is een Gym waar sporters terecht kunnen voor Personal Training, in kleine groepen of 1 op 1. Door de kleine groepen en alles op afspraak kunnen we een kwaliteit van trainen garanderen die bij de gemiddelde sportschool niet haalbaar is.

Ons doel

Wij willen sporters de mogelijkheid bieden om tegen een betaalbare prijs kwalitatief goed te trainen. Door voornamelijk Personal Training in Small Groups aan te bieden kan de klant de voordelen van een Personal Trainer krijgen tegen een betaalbare prijs.

Wij staan voor kwalitatief trainen en het bereiken van doelstellingen. Door de kennis en ervaring van een Sportfysiotherapeut en een Personal Trainer te combineren kunnen wij dit concept aanbieden.

Jip Regtop & Wouter Jan Boer

Jip Regtop, één van de twee ondernemers is Sportfysiotherapeut met ervaring op verschillende topsport gebieden in de vorm van training en herstel. Door zijn kennis en ervaring kunnen we Personal Training veilig maken en onze sporters echt naar een hoger niveau brengen. 

Jip Regtop: “Helaas zie je vaak bij sportscholen dat de begeleiding kwalitatief niet goed is, sporters lopen dan tegen blessures aan. Vaak komt dit door gebrek aan kennis, begeleiding of te grote groepen. Wij pakken dat heel anders aan. We zijn ook geen sportschool.”

Wouter Jan Boer, de andere ondernemer en Personal Trainer.

Het team

Ontmoet onze Personal Trainers