Tr

Wouter Jan Boer

Krachttraining - Mindset - Hormoonbalans

Motivatie

Het beste in een mens naar boven halen.Mentaal of fysiek vind ik een van de mooiste uitdagingen die er is.

Of ik nou iemand achter zijn broek aan moet zitten, extra gewichten op de stang moet hangen of juist iemand terug moet fluiten omdat die zichzelf voorbij loopt.Ik spiegel je graag wat punten voor waar je progressie zou kunnen maken tussen de trainingen door.

Ik ben zelf alle vormen en maten geweest.. van 104kg met een vetpercentage van 28% naar een gewicht van 79kg met een vetpercentage van 4%.

Ik weet hoe het is om je onzeker te voelen in lijf, maar het toch niet voor elkaar krijgen om de negatieve patronen waar je in zit te verbreken. maar ik weet ook hoe het is om hoog in je energie te zitten en niet voor elkaar te krijgen om even stil te staan en rustig te ademen.

Dagelijks mag ik op mijn Instagram account @wouterjfit meer dan 23.000 volgers prikkelen op het gebied van bewustzijn, groei en gezondheid.Met de extra studie naar  hormonaal balans en het effect wat dit heeft op jou vermogen om af te vallen, spiermassa op te bouwen maak ik van elk traject een  unieke levens ervaring waar we jouw de waarde van gezond eten en bewegen niet alleen onder de loep nemen.Maar waar we je ook gaan leren hoe je deze als handige tool in kan zetten om te pieken in verschillende aspecten van je leven.

 

 

 

Chronologie

2018-Nu
Personal Hormonal Profiler (Overload)
2017-Nu
Eigenaar & Personal Trainer Fit Industries
2015-2017
Small group trainer Jip Regtop fysiotherapie
2005-nu
fanatiek krachtsporter

Contact Info

Telefoon : 06 – 53 29 44 42
Email : jip@fitindustries.nl