Sporter van de Maand Juni, Bert Regeling!

Bert is de Sporter van de Maand Juni!

Na de opening van ons nieuwe pand Fit Industries hebben we besloten iedere maand een sporter uit te kiezen die wat ons betreft sporter van de maand is! Deze persoon krijgt van ons een gratis 1 op 1 training. Bert Regeling mag aftrappen als sporter van de maand Juni!

Bert is een jaar lid bij ons en heeft veel van zijn doelstellingen bereikt! Vanaf het begin sport Bert drie keer per week bij ons en heeft hij een mooie progressie laten zien. Kortom respect voor deze sporter!

Onze sporter van de maand aan het woord:

1. Bert, waarom je keuze voor Fit Industries en wat heeft het je gebracht op sportief gebied?

In eerste instantie heb ik de keuze gebaseerd op afstand. Lekker dichtbij huis. Daarnaast wilde ik wel meer onder begeleiding sporter aangezien ik op dat moment bijna niks deed. Van bijna nooit sporten met de conditie van een dood paard naar 3 tot 4 keer per week sporten heeft het me sportief erg veel gebracht.

2. Wat is volgens jou de kracht van Fit Industries?

Het begeleiden van sporters in kleine groepjes. Je wordt elke keer toch weer uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan. Als ik zelf naar een andere sportschool zou gaan waar je niet wordt begeleid is mijn motivatie al gauw weg als het even niet lukt. Dan stop ik, omdat ik niet meer wordt uitgedaagd.

3. Wat is het grootste verschil fysiek en mentaal nu ten opzichte van toen je begon?

In het begin kon ik het niet eens een half uur vol houden. Mijn eerste proeftraining heb ik niet eens vol kunnen maken. Nu ben ik 20 kg afgevallen en voel ik me een stuk fitter. Ik ben blij met het resultaat.

4. Wat is je favoriete oefening?

Een echte favoriet heb ik niet, probeer elke oefening voor mezelf zo goed als mogelijk uit te voeren en het maximale eruit te halen.

5. Aan welke oefening heb je de grootste hekel?

Squat sprongen of kikker sprongen

Namens Fit Industries, Bert gefeliciteerd als sporter van de maand! De gratis 1 op 1 training gaat Bert volgen bij Hoofdtrainer Wouter Jan.

About the author

Leave a Reply